Prima pagină > Articole > Buna lume,va chem sa formam o legiune

Buna lume,va chem sa formam o legiune

{{INAINTE DE A CITI DATI UN CLICK PE TITLUL ARTICOLULUI}}
In primul rand ma numesc Jurchis Florin,dupa cum vedeti inca nu scriu cu diacritice,mai incolo.

Sunt elev al Colegiului National ”Mihai Eminescu” din Satu Mare.Pot sa zic ca la colegiu este raiul pe pamant,orele se deruleaza in perfecta armonie,avem un automat cu lapte si miere,profesori si colegi prietenosi.Nu ducem lipsa de bunatate spirituala.Si pentru ca acolo unde este Dumnezeu mai pune,avem cursuri de perfectionare psihologica de educare a cadrelor didactice in relatiile lor cu elevii.Exista un Consiliu al elevilor bine pus la punct si care cel putin o data pe saptamana este ascultat de catre niste reprezentanti ai profesorilor.

Fericirea si armonia este de lung metraj.Nu exista bariere intre profesori si elevi.Parerea celor din urma mentionati este intotdeauna primita cu mult interes.Astfel toata lumea vine la scoala cu cea mai mare placere.

Probabil ca in cel mai bun caz asa ar arata sitemul de invatamant,de conducere al scolilor,asa ar arata o scoala normala.Bine ,ne putem lipsi de automatul cu lapte si miere.

Daca mai sus am prezentat un mediu propice de dezvoltare al unui elev,in cele ce urmeaza va veti intalni cu adevarul care este cu mult la celalalt capat al tunelului.

Nu vreau si nu vrem lucrurile roz,unora ne place albastru altora portocaliu,etc:)).

In schimb vrem sa fim ascultati,sa ne spunem punctul de vedere.Sa zicem ceea ce ne doare si deranjeaza fara stresu ca-l vom deranja pe cel care ne asculta si riscam sa ne scada nota la purtare sau sa ne ia in ochi rai.

Sunt sigur ca fiecare dintre cei care citesc acest articol au ceva de spus,su ceva pe suflet,au de criticat si au solutii pentru problemele respective,au anumite sesizari,vad anumite nereguli pe care ar dori sa le comunice dar singuri sau din alte motive nu au cu sa le exprime.

Ei bine sunt si suntem pe cale de a forma o noua ordine o noua legiune pentru cei cu mintile libere,pentru cei care sunt satui sa urmeze reguli pe care le considera ca sunt de fapt bune de nimic.Uniti vom schimba ceva ,vom conveni la solutii care sa fie bine primite de ambele parti care sa exprime normalitate.

VA INVIT sa faceti parte din acest grup.VA INVIT sa complotam pentru o schimbare in bine.

Postand comentarii puteti sa intrati in grup.Deocamdata suntem in faza incipienta vom ajunge sa ne dezvoltam si sa revolutionam.

NU EXISTA DIFERENTE INTRE OAMENI.EXISTA CEI CONSTRANSI CARE SUNT CONSIDERATI MICI SI CEI CARE GANDESC LIBER SI SUNT NEASCULTATI.TOTI SUNTEM MARI PRIN SPIRIT.SUNTEM EGALI SI O SA-I FACEM SI PE EI SA INTELEAGA ASTA

Comentariile se lasa dand click pe titlu.Iar articole imi puteti trimite pe adresea mea jeeyfg@yahoo.com cu nume sau anonime.
A SOSIT TIMPUL sa ne spunem parerea !!

 

Reclame
Categorii:Articole
 1. octombrie 30, 2009 la 3:39 pm

  Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

 2. octombrie 30, 2009 la 4:17 pm

  Este şcoala frumoasă. Cu faţada tencuită proaspăt, cu toţi profesorii dornici de a ne preda o lucruri total utile în viaţă, cu un colectiv înzestrat spiritual (clasa a XII-a F excelează, deoarece aici totul se derulează la puterea infinită, deoarece toţi merită să fie şefi de promoţie pentru că pentru ei 15+3=20.
  Vin cu plăcere dimineaţa la şcoală. Mă trezesc cu zâmbetul pe buze şi ştiu că pot zăbovi în faţa cafelei. Portarul este primitor şi chiar ne deschide uşa dacă întârziem, dezmierdându-se. Mă gândeam chiar să îmi aduc slănina din anul acesta la afumat în spatele şcolii, cu siguranţă ar ajunge două pauze.
  Consiliul Elevilor are o activitate bogată. Marşuri antiviolenţă, fără niciun efect, dar cu un mesaj răsunător, în rândul a trei gură-cască, dintre care unul senil. Consiliul Rullez!!! am aflat că avem şi birou, unde absolut fiecare ar avea dreptul să se fâţâie.
  Totul e la fel de adevărat ca şi soarele de pe cer…noaptea.

 3. IceBox
  octombrie 30, 2009 la 4:20 pm

  Hmm..interesant subiect 😕

  merita incercat :)>-

 4. c is for carmeen
  octombrie 30, 2009 la 4:33 pm

  mah…nui idee rea…bafta:)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: