Prima pagină > 1 > MANIFEST

MANIFEST

:Trăim într-o ţară a nimănui. Astăzi avem premier, mâine nu, iar poimâine iar avem. Ne întrebăm de ce puşcăriaşii câştigă mai mult decât un profesor debutant. Sau de ce după 20 de ani de la revoluţie încă adăstăm în propria noastră mizerie. De aceea ne-am hotărât să aducem un

MANIFEST

apolitic, nonguvernamental, fără nicio implicaţie socială. Nu suntem hippioţi pentru a descalifica ordinea socială. Ştim că e decembrie şi că au murit oameni degeaba. Acum 20 de ani. Ne întristăm atunci când cocalarii îşi etalează cu mândrie hainele şi ceasurile. Degeaba le spunem că dacă ai muşchi la burtă, nu înseamnă că îi ai şi la cap. Ştim şi că dacă va veni o nouă dictatură, noi vom fi primi traşi de ureche.

NU! Nu suntem o mişcare iredentistă. Atentăm la bunul-simţ. Nu are rost să vă uitaţi la ştirile de la ora 5. Chiar dacă nu o recunoaşteţi, o faceţi. Degeaba râzi de colegul manelist, dacă şi tu, după trei beri la un chef, descoperi că dansezi de minune pe GUţă.

STOP!

Nu! Nu suntem singurii care vrem o Românie care să nu ajungă Rromânia. Campanii mai există şi în Jurnalul Naţional, Noii Golani, promotori precumDan Puric şi Tudor Chirilă, iar lumea se pare că începe să înţeleagă mesajul. Nu! Nu dorim nici destrămarea ţării, nici nu suntem un partid de extremă. Suntem chiar în centru. Nici la sat, nici la oraş.

NU!
NU tânjim vestul, ci o apropiere cu noi înşine.

Parodia naţională a durat prea mult. Nu vom face revoluţii cu furci şi cu topoare. Vom ajunge să ne gâlcevim pentru nimicuri.

Dacă citeşti acest mesaj şi nu eşti de acord, ignoră-l. În fond, poţi spune NU! şi bunului-simţ.
Nu negăm decât nonvalorile, deci vrem să afirmăm valorile.

Anonimii.

 

Reclame
Categorii:1
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: