Prima pagină > 1, Articole > inovatie sau adaptare? noi suntem oameni [unii]

inovatie sau adaptare? noi suntem oameni [unii]

intrebarea asta ma macina de ceva vreme, sa ma adaptez sau sa incerc sa inovez locul din jurul meu. majoritatea ar spune, desigur, ADAPTARE dar poti trai fericit adaptandu-te cand stii ca poti mai mult si te-ai saturat sa vezi ca totul merge inspre mai rau, tu ramanand pasiv?
inovatia e vazuta ca rebelism, comportament ostentativ, dar de ce?
de ce sa nu ii sprijinim pe cei care vor sa schimbe ceva, cand si noi spunem ca nu ne place ce gasim in jurul nostru? poate ne e frica.
cei care GANDESC diferit -subliniez gandesc pentru ca ei doar gandesc si actioneaza in baza gandurilor si ideilor pe care le au, sunt oameni- pot sa o arate doar prin comportament, desigur eliminand de aici notele si meritele care societatea pe care ei o condamna le-ar decerna.
revenind la intrebare : inovatie sau adaptare, eu voi raspunde INOVATIE pentru ca mai bine traiesti dupa propriul sistem de valori, proprile idei decat sa ajungi doar unca un om in statistici, mai bine ajungi ca tutea sau mai bine ii dai dreptate lui stuart mill cand spunea „e mai bine sa fii un om nemultumit decat un porc satisfacut, sa fii un socrate nefericit mai degraba decat un imbecil multumit; iar daca imbecilul (cocalarul, pitipoanca, cel condus de sistem n.a) sau porcul sunt de alta parere, e fiindca ei nu cunosc decat o parte a problemei”
deci hai sa schimbam ceva sa ne fie mai bine, ca ideile noastre si modul nostru de a gandi sa fie aceptat si poate intr-o zi vom ajunge sa ne bucuram cand vom vedea ca sunt tot mai multi ca noi.

inainte sa fim culti/inculti, credinciosi/atei, manelisti, cocalar, pesedisti, penelisti, pdlisti, elevi, pensionari, metalisti, hip hopări, eminescieni, sefi sau subalterni, HAI SA DEVENIM OAMENI!

Reclame
Categorii:1, Articole
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: